Over ons 

Fysiotherapie Maarten Kok houdt zich met name bezig met het begeleiden van cliënten met een hoge biologische leeftijd. Vaak met meerdere aandoeningen tegelijkertijd (geriatriefysiotherapie). Een situatie die een speciale aanpak vergt. Tijd nemen, rust en aandacht is voor ons de manier om u te benaderen. Soms zijn meerdere disciplines nodig om u zo goed mogelijk te helpen. Deze disciplines zoals logopedie, ergotherapie en diëtetiek zijn ook, indien nodig, aanwezig in ons pand. U kunt vrijblijvend een informatief gesprek aanvragen waarbij de mogelijkheden die wij kunnen bieden aan u worden uitgelegd. 

Naast het begeleiden van kwetsbare ouderen richt  de praktijk zich op het behandelen van mensen met een centraal neurologische aandoening zoals de ziekte van Parkinson, beroerte, multiple sclerose (MS), de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie (neurorevalidatie).

Indien nodig bezoeken wij u ook thuis.

Uw afspraak kunt u maken aan de balie van Fysio- en Healthcenter De Beemd, telefonisch via 06-46827949 of u klikt op  'Afspraak maken' aan de linkerzijde.